maanantai 10. helmikuuta 2014

KaBoom!


Hola hola amigos. Manaatti on hengissä ja voi pulskasti. Tässä on nyt 4 kuukautta ja risat vierähtänyt viimeisestä postauksesta. Matkan varrella on tullut muutoksia niin ruokavalioon, kuin myös treeniin. 3 kuukautta tuossa tuli oltua bulkilla ja olo rupesi olemaan kuin syöttöporsaalla konsanaan. Nyt viimeinen kuukausi menty alennetuilla arvoilla ruokavaliossa, viime viikonloppuna tehtiin toinen pudotus.





Nyt täytyykin sanoa, että ensi kertaa pitkään aikaan tunnen nälän aina silloin tällöin. Se on vain hyvä asia. Tähän kun vielä lisätään alkanut aerobinen treeni niin avot. Tiedossa siis rankka kevät. Painoa on tällä hetkellä siunaantunut 103kg vanhan ja 105,5kg uuden vaa'an mukaan. Vanha sanoi itsensä viime viikolla irti, joten rauha sille. Treenaan nyt 4 kertaa viikossa ja 3 viikon sykleillä, sen enempää en viitsi treenistä paljastaakkaan. Tällä hetkellä mennään n. 2300kcal voimilla, viikkoon kuuluu 3 aerobista treeniä, mutta niiden määrä on kasvavaan suuntaan. 13.3. olisi taasen Inbody mittaukset, joten silloin tiedetään mitä tässä syksyn ja talven aikana on tapahtunut.






Treenattua tulee vanhalla salilla, mutta uutena aluevaltauksena käyn silloin tällöin treenaamassa Mayor's:lla "isoilla" ;) painoilla ja hakemassa uutta potkua vanhoihin kuvioihin.







 
 Lopuksi vielä muutama kuva tämän hetken kunnosta. Otettu 7.2.2014:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti